2012 - "Пророчеството на Орион"

Загадката "Орион": орион, загадки, мистерия, фантастика, галактика, планети, катастрофа, полюси, магнитно, поле, пламъци, вълна, цунами, унищожение, апокалипсис, пророчества, маите, календар





"Пророчеството на Орион", написана от Патрик Джерил и Джино Ратинкс през 2001 г. В книгата са приведени много доказателства в подкрепа на тезата, че на 21 срещу 22 декември 2012 г. на Земята ще настъпи голяма катастрофа.

Според авторите точно тогава магнитното поле на Слънцето рязко ще се промени и това ще предизвика много мощни изригвания. Огромни пламтящи потоци ще се отделят в пространството. В следствие на това магнитното поле на Земята също ще се обърне и полюсите ще се обърнат. Земята ще обърне посоката си на въртене. Ще се предизвика огромна приливна вълна и на Земята ще загине почти всичко живо. Книгата е базирана на книгите "Пророчеството на маите", "Пътят на полюса" от професор Чарлс Хапгуд.

Според авторите преди около 12 000 години подобно нещо се е случило на Земята и тогава съществуващият континент

Виж повече

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Оставете вашите коментари като Ви моля за спазване на всички етични правила на изразяване.

Благодаря предварително и ви пожелавам незабравими минути в блога. Нека направим ежедневието си настина приятно, а усмивката да не ни е чужда. Моля пишете на кирилица. Коментари на латиница не се публикуват!

Популярни публикации