ТАЙНСТВЕНИЯ СВЯТ НА ПИРАМИДИТЕ

Изследователите, които се занимават с пирамидите, твърдят, че всеки от нас може да направи пирамиди за самия себе си. Особено важно било те да се изработят от изолиращ материал – стъклопласт или стъклобетон, като не се сложи нито един гвоздей. Тази препоръка се обяснява с факта, че наличието дори на съвсем малко метал в конструкцията на пирамидата намалява ефекта от нейното действие. Върхът трябва да бъде ориентиран към Полярната звезда.

ПИРАМИДАТА ЛЕКУВА ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ



Ето какво още мислят за пирамидата изследователите-ентусиасти. Според тях, ако човек държи до себе си кристално вещество, обработено във вид на пирамида, или пък ако пийне вода от съд във вид на пирамида, ако хапнеот такъв съд дори само веднъж, това ще го спаси от такива страшни болести като рак, туберкулоза, хепатит. Но тук те предупреждават и за това, че човек не трябва да изпада в заблуждение – например да си

въобрази, че щом пийне глътка вода от пирамида или вземе пирамидален камък в ръце, веднага ще оздравее. В такъв момент той най-вече трябва да не забравя, че е създаден по образ и подобие на Твореца и да

съзнава, че е частица от него. Той трябва да се опита да забрави собствените си проблеми и да “превключи” на проблемите и на другите хора. Тогава такъв човек ще се окаже по-силен от каквато и да е болест.

А има проведени и други експерименти. Ето какво сочат те. Ако вътре в пирамидата се оставят няколко пластмасови съда с дестилирана вода и се наблюдава състоянието на водата в продължение на три зимни месеца, тя няма да замръзне, ще запази свойствата си през цялото това време. Минималната температура на въздуха вътре в пирамидата е минус 38 градуса. Когато измерили температурата на водата в съдовете, се оказало, че тя има същата температура. Така се получавало и с обикновена минерална вода в пластмасови бутилки. А можете ли да си представите нещо подобно? Водата да не замръзва при минус 40 градуса температура. Но да продължим.Други експериментатори държали в пирамидата семена за селскостопански посев

малко преди да ги засеят. Добивът се повишил почти със 100 процента, посевите не боледували, не се влияели от сушата. Количеството токсини в тях рязко намаляло. Аналогични резултати били получени, когато около засадените площи били сложени контури от камъни, експонирани в пирамидите.

ТЕ ПРАВЯТ ХОРАТА ПО-ДОБРИ



Това твърдение е също по повод един експеримент. Около един учебно-изправителен център сложили пръстени от камъни, обработени в пирамида. Освен това всички хора, намиращи се там, в продължение на няколко месеца употребявали в храната си сол, престояла в пирамида. В резултат на този експеримент за една година смъртността намаляла 3, 5 пъти, не се случвали тежки престъпления, режимът почти не се нарушавал. Ръководителите на този център забелязали, че хората вътре станали по-добри. Но сега ние искаме да ви покажем как да експериментирате, като сами си изработите такава вълшебна пирамида.

ДОМАШНАТА ПИРАМИДКА



Вие сами можете да си изработите малки пирамиди за домашно ползване, изхождайки от закона за Златното сечение. Какво на практика означава това? Нищо особено и нищо сложно. Просто трябва да запомните и да спазвате такова съотношение, при което височината на пирамидата да съставлява две трети от нейната основа, а ъгълът при основата да е 58 градуса. Домашна пирамидка можете да си направите от хартия, картон, плат, опънат на дървени пръчици. Можете да си я приготвите и от дърво или пластмаса, както и от стъкло и други подръчни материали. Единственото условие е пирамидата да не се скрепва с гвоздеи или други метални предмети. Частите може да се залепят, а може и да се сгънат, като ръбовете се изгладят добре. Такава пирамида може и да няма дъно, ако сте решили да я използвате например за премахване на стрес. Помолете някой от близките ви у дома да измери ръста ви, когато сте седнали със сгънати крака. Прибавете към измерената височина още една трета част от нея. Ето толкова ще бъде височината на вашата

пирамида. Върхът на такава пирамида може да е както остър, така и пресечен. Това обаче при домашната пирамида не играе никаква роля. И така, под тази пирамида можете да премахвате стресови състояния, да се

зареждате с енергия за целия ден, да се избавите от главоболие.

Но ако сте решили да използвате пирамидата за зареждане на вода, амулети, най-добре е да си изработите пирамида с височина 50 см, от плътен картон. Такава пирамида вече непременно трябва да има основа (дъно), за да се образува сключена фигура.

ИЗПОЛЗВА СЕ ИЗВОРНА И РАЗМРАЗЕНА ВОДА



За обработка на основата (дъното) на пирамидата е най-добре да се използва изворна или размразена вода. Изворна вода човек не може да намерим навсякъде, особено в града. От замърсения градски сняг също не е благоприятно да се разтопи вода. За тази цел е най-добре да си замразите и съответно да си разтопите вода от фризера. Вземете емайлиран съд и го напълнете две трети с вода, след това го сложете във фризера. Съдът не трябва да се пълни догоре, защото замръзналата вода се разширява и ледът “ще изскочи” от съда.  Когато водата замръзне, на повърхността ще се появят различни частици, които съответно трябва да изчистите, за да остане чист кристален лед. След това можете да го разтопите.

В ПИРАМИДАТА СЕ СТОИ ПОЛОВИН ЧАС

Готовата вече вода се поставя под пирамидата за 20-30 минути, но в никакъв случай не трябва да бъде в метален съд. Това време е достатъчно, за да може водата да се зареди с енергията от пирамидата.  Сега вече можете да пиете от тази вода, можете да готвите с нея, можете и да се миете с нея.При употреба на обработената от пирамидата вода патогенната микрофлора на червата рязко намалява, раните зарастват бързо, цветът на лицето и състоянието на кожата се подобряват. Тази вода помага да се облекчат, а понякога и напълно да се премахнат системните заболявания на кръвта, тя помага и на работата на храносмилателните органи.За да изчистите кожата си от обриви, се препоръчва ежедневно да сеизмивате с обработена от пирамидата вода. Най-добре е това да се прави на разсъмване, когато водата има най-силни лечебни свойства. Ако промивате увредената си кожа или раните си с такава вода, те бързо ще зараснат и гнойните процеси ще изчезнат.



АКО СЕ ПРИБАВИ И СРЕБРО, ЕФЕКТЪТ Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ



Точно по този начин можете да си приготвите и друг вид вода – сребърна. Знаете, че сребърните йони са способни да превърнат обикновената вода от чешмата в годна за пиене вода. Точно по този принцип в продължение на векове се осветява водата в храмовете. Но силата на светената вода не е само в обеззаразяващото действие на сребърните йони. След водосвета църковната вода се внася в храма, т.е. попада в огромна пирамидална конструкция. И енергията на храма-пирамида въздейства на осветената вече вода, засилва нейните лечебни свойства. Ако искате да получите такава лечебна вода и в домашни условия, за начало сложете в съда с водата сребърна лъжичка или друг сребърен предмет. 3-4 часа след това сложете съда под пирамидата. И след 24 часа сребърната вода е готова за употреба. С нея могат да се промиват рани, можете да се измивате, можете да я пиете. Разбира се, пирамидата не може да замести лекарствените препарати. Но хармонизирайки енергийните центрове на човека, тя дава жива енергия, идваща от Космоса. Сами си направете извод колко важно е това за здравето.

За Чудеса.НЕТ

Георги Календеров е редактор в сайта Чудеса.Нет от 2006 година, когато е самото създаване на сайта.

Прочети още

Биография на Христо Ботев и интересни факти.

15+ тайни, цитати и факти за Христо Ботев. Стихотворения, биография. Левски и масонство

Биография на Христо Ботев и интересни факти. Цитати, творчество и стихотворения и кратък анализ. Вестници. …

2 Мнения

  1. Тодор Карапетков

    Ето нещо за пирамидите и тяхната „загадъчна сила”, както се пише. В много материали за пирамидите се твърди, че на точката разположена точно на 2/3 от центъра на основата към върха е „магическата” сила на пирамидата, където ако сложим парче месо то не се разваля, а мумифицира. Всичко това е погрешно разбрано знание, останало така и разпространило се сред всички народи и вероятно повярвалите в това владетели са искали да останат вечни и нетленни и затова започнали да изграждат пирамиди, където тялото им да се съхрани завинаги.
    Вярното е, че когато височината на пирамидата е 2/3 от нейната основа (страните на основата са примерно 30 см., а височината 20 см) – това е тъй нареченото „златно сечение” на пирамидата и само когато е спазено точно това златно сечение пирамидите наистина имат известна защитна сила, но само против радиация, излъчвана отдолу от земните недра или отгоре от слънчевите изригвания при магнитни бури, при това само ако пирамидите са изработени от дърво или плътен картон. Пирамидата дори и малка по размер поради специфичната си форма отразява със стените си на широк фронт обратно вълните радиация, които идват отдолу или отгоре. Същевременно отразените обратно вълни образуват по този начин защитна преграда (чадър), в която се сблъскват новите вълни идващи отдолу или отгоре и по този начин ги неутрализират. Ако се защитаваме от земна радиация от земните недра пирамидите трябва да бъде поставени на земята с върха надолу, а ако защитата е от слънчева радиация идваща отгоре пирамидите се поставят над главите ни там, където най-много пребиваваме. Да си даваме сметка, че само до преди около 100 години едва ли някой е можел да си представи какво е това радиация, а камо ли пък древните, поради което за какво служат пирамидите си е останало неразбрано и до днес.

  2. cvetan angelov

    tova naistina e taka.ima dokazani i mnogo drugi interesni fakti-kato naprimer golemi kamani,tejashti tonove,mogat da badat premesteni ot men samo s pomoshtta na misalta.ako proiaviavate interes-0878878679,cvetan angelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *