Нострадамус: Арабската мощ ще залее Европа

Ще падне огън от небето и ще удари в големия град двата големи камъка. Християните ще викат за помощ - каузата им ще бъде изоставена от наследниците на застъпниците им, защото арабската империя ще се възстанови. Безплодната синагога ще се настани между неверниците (мюсюлманите). Ще се лее кръвта на невинни, на вдовици и девственици . На нова привидна религия ще се палят свещи. Третата опустошителна световна война ще се води между 1998 г. и 2025 г. Поради терора никой няма да смее да мърда. Арабската мощ ще залее Европа. Ще запали пожара и ще убива.

Големи войски ще се надигнат в Месопотамия (Ирак) и от близката река Ефрат и по море и по земя ще тръгне конницата, за която отстъпването на Палестина на евреите ще бъде неприемливо. Кръстът обаче ще бъде поразен. Краят на света ще дойде с Антихриста в образа на звяр. В негово име ще се сражават истинските мюсюлмани.


Настоящето и миналото ще бъдат осъдени от бога, който ще се отврати от стария свят и ще произнесе присъдата си срещу отреклите се от него.

(Из "Предсказанията на Нострадамус")

Ключови думи към статията: